Velkommen! du kan logge inn eller opprette en konto.

Betingelser og betaling

For å holde prisene lavest mulig godtar vi kun forhåndsbetaling med kort med mindre du er fast kunde og har en avtale med oss.

All betaling skjer med bank-kort (eller med din PayPal-konto) via PayPal, og hele summen går uavkortet og direkte til butikken i Japan (HATTHI). Derfor er det heller ingen norsk moms på produktene, derimot inkudert Japansk VAT på 5%.  

NB! Etter Norske regler må du ikke betale toll eller moms på varer fra utlandet så lenge verdien på varen er under NOK 350,- Dersom du VIL betale Norsk moms (for eksempel om du driver næringsvirksomhet) må du si ifra til oss ved bestilling. Forendelsen må da fortolles i Norge, som gjøres på ditt lokale postkontor ved avhenting.

Om betalingsløsningen: Vi benytter PayPal, som er den mest brukte betaligsløsning på internett pr idag med over 150 millioner kontoer på verdensbasis. Når du går til kassen etter å ha valgt dine produkter, blir du overført til PayPal's sikre sider som gjennomfører transaksjonen. Ingen av den informasjon du fyller ut hos PayPal bli lagret hos oss. PayPal benytter seg av SSL teknologi som krypterer dine data og gjør det umulig for andre å få tak i informasjonen. For å se at du befinner deg på en sikker server kan du se etter en hel nøkkel eller en lukket hengelås (avhengig av hvilken nettleser du bruker). En annen metode er å se i adresselinjen i nettleseren. Når du er inne på det sikre området vil de fire første tegnene i adressen ha skiftet fra 'http://' til 'https://' For å sikre mot misbruk av ditt kredittkort må du også fylle inn CVC2-koden fra kortets bakside. Denne kontrollkoden brukes for å verifise at du fysisk har kortet hos deg. Hos både Visa og Mastercard består kontrollkoden av 3 siffer som du finner på baksiden av kortet.

 

Sikkerhet

E-post adresser blir ikke solgt, gitt bort eller delt med noen, og under ingen omstendigheter vil vi gi fra oss informasjon som er lagret i vårt arkiv til noen, med mindre det foreligger en rettslig dom som plikter oss til å gjøre det. Merk at ingen av dine bankkort-ortopplysninger blir lagret hos oss, all transaksjon forgår på PayPal's sikre sider og vi får ikke informasjonen utlevert på noe tidspunkt.

© 2016 naturlige.no - Nettbutikk med OpenCart - アジアン雑貨ハッティ